dissabte, 18 d’octubre del 2008

NO VALEN LAMENTACIONS... S'HA DE TROBAR LA SOLUCIÓ

Crec que el discurs que fa el tècnic del Girona Fc, Raul Agné, comença a acostar-se a la data de caducitat, ja que no hi ha prou en dir que "estic molt orgullós dels meus jugadors, hem plantat cara al rival i li hem passat per sobre a la segona part". Cert, és veritat tot el que diu.... però al final, el que val, és l'empat a cero; o els dos penalts errarts, o la pífia de la defensa davant el Rayo.

Perque a la fi, com el que manen són els números, el Girona FC només ha sumat 3 dels darrers 15 punts possibles. Un pobre bagatge si es vol aspirar a simplement mantenir la categoria de la Liga Adelante.

El propi tècnic de Mequinenza ho va dir en roda de premsa.... ens falta gol. Descartats homes com N'Sue (ahir va fer dos dels quatre gols del Castelló), entre altres,.... el conjunt gironí es troba orfa de referent golejador. Ocasions es tenen, però no s'acaben de materialitzar.

Cal trobar una solució ja, no utilitzar l'inventiva per sortir del pas.... la secretaria tècnica amb en Javi Salamero al capdavant hauria de trobar una solució per aquesta manca de gol. Si s'espera al mercat d'hivern, i vist com va l'equip, poder serà massa tard per aconseguir l'objectiu marcat.

A la recta final de la temporada ja ens recordarem dels partits contra el Rayo i Real Sociedad (a Montilivi) i del Llevant (al Ciutat de València), sino temps al temps.

S'ha de girar la situació !!!.

Cap comentari: