dissabte, 18 d’octubre del 2008

GUANYO L'APOSTA DEL SANT ADRIÀ-UNI GIRONA

Tenia clar, que no es tornaria a repetir les errades del passat, i avui el totpoderós Uni Girona de LF-2 ha sortit vencedor del seu enfrontament a la pista del Sant Adrià -botxí de la final Lliga Catalana-. El 63-69 final diu moltes coses, però sobretot.... que he guanyat l'aposta i que me'n vaig a sopar amb una integrant del club gironí que no creia en la victòria gironina.

L'Uni Girona té el millor bloc de la categoria i està clar que no perdrà cap partit a la lliga regular. Sumar, amb les Traoré, Oliveira, Xargay, Carbó, Moreno i companyia.. alguna derrota, seria simplement imperdonable, per Anna Caula, que li han possat com a únic objectiu, aconseguir l'ascens a LF-1. Té equip per fer-ho. Amb un pressupost que volta els 400.000 euros, l'entrenadora gironina disposa de tot allò que ha desitjat i que molt gentilment,la junta, li ha facilitat, sense cap negativa, a diferència del que havien fet als seus predecessors. L'UNI GIRONA és el nou ric del bàsquet femení (gràcies a un mecenes en hores baixes i a un Ajuntament de Girona que li ha otorgat la major part del pressupost -sigui directament o indirectament-).

La victòria a la pista del Sant Adrià, engreixa més l'etiqueta de favorites, per les gironines. Van saber patir, van saber estar en els moments difícils,... ara simplement els hi toca seguir la mateixa línia de joc que els ha portat a liderar el grup B de la LF-2, amb tres partits guanyats dels tres que han jugat.(Si a la classificació no surten primeres, és simplement perquè ja han descansat quan la resta de rivals no ho han fet).

L'únic dubte és si l'equip gironí seguirà gunyant de 50, els seus partits a Fontajau.