dimecres, 6 d’agost del 2008

AQUEST ESTIU HA RELLISCAT MÉS D'UNA VEGADA

Com que visc a Girona, tinc molt més propera tota la percepció de la feinada que ha tingut el Consistori de la ciutat, pel que fa al tema esportiu, després que al Girona FC certifiqués el seu ascens a la segona divisió A.

I es que algun d'aquests inquilins de la casa de la ciutat, no ha parat de relliscar durant aquest temps (i ja sabeu que de pluges, poques).

El mateix dia de l'ascens, la persona X, s'omplia la boca que les obres i el rentat d'imatge el podrien esperar com a mínim un any, i que amb lo just en farien prou. Dies més tard, la visita de la LFP engegava les llums d'alarma, ja que obligava a fer unes reformes urgents a Montilivi (tot el contrari del que deia el nombre home X).

Dies enrera, el mateix personantge declarava que ara el Consistori donaria suport al bàsquet femení en comptes del masculí... llençant 20 anys d'història d'ACB a Girona....

més enrera coorganitzava juntament amb la Plataforma Pro-seleccion catalanes, una jornada d'esport en la que els elements gironíns (per exemple va haver-hi exhibició de trial i cap dels tres pilots que hi havien eren de Girona quan aquí tenim pilots de primer ordre mundial) no es veien per enlloc i on tot s'ha de dir, va ser tot un desastre (que li preguntin a la selecció del País Vasc de bàsquet).

En definitiva, l'home X, ha demostrat que aquest any no ha estat el seu. I com ell diu "donde manda patrón no manda marinero", poc favor li fa a l'alcaldessa Pagans, fent aquestes declaracions, on demostra que la descoordinació no només està entre els partits de govern de l'Ajuntament de Girona (PSC-ERC-ICV) sino que també dintre dels mateixos integrants del PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

T'agrada el post?