dimecres, 6 d’agost del 2008

JJOO BEIJING UNA CENSURA VISTA A GIRONA

Permeteu-me que entri una mica a sac, en aquest tema. I es que tot el que s'està dient de la censura del país chinès sobre algunes pàgines webs és un reflexe més que la informació és el poder.... però poc diferent al que ha estat passant durant tres anys en un club gironí de bàsquet que, actualment, està apunt de desaparèixer.

Els xinesos, d'igual manera que alguns individuus de Barcelona que es creient que venint a comarques es menjarien el Món, només van fer que amagar la informació del dia a dia, fins a límits xinesos.

Cal anar tant lluny per veure censura?.... No a Girona n'hi ha hagut algun que ja s'ha encarregat que hi hagués. Amb una mica de sort, esperem no tornar-lo a veure,.... tot i que encara manté que ell s'estima molt la nostra terra.... jajaja. Ell ha anat a treure tots els diners que ha pogut (no del club, sino del seu client que era el principal accionista i president del club). Ara seria millor que no creués la frontera del Tordera.... per "listillos" personalment prefereixo als de Girona, que al cap i a la fi, tots sabem que són.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

T'agrada el post?