dimecres, 6 d’agost del 2008

A PEKIN TROBARÉ A FALTAR A UN AMIC...

Està clar que la representació gironina als JJOO de Pekín, podria haver estat molt més amplia. No estaran ni la "Tere" Mas de Xaxart, ni en Josep Antonio Escuredo. Però hi ha una absència que em fa molta pena... perquè a part de bona persona, de bon ciclista.... el considero el meu amic, un d'aquells que va confiar amb mi, quan jo començava.... Em refereixo amb en Carles Torrent.

Amb un company de professió, sempre acabem discutint si a l'anomenar en Carles se li ha de dir "nanu sarrianenc" o el "nanu garrotxí"... però en definitiva sempre coincidim que diguem-li com li diguem... sempre serà en "Torrente".
Doncs, el que deia, coneixedor fil per randa, del que li ha costat, de les hores d'entrenament que ha viscut i ha patit, que no estigui en aquesta gran fita olímpica.... emprenya, i molt.!!!. Ell continua treballant fort per la seva recuperació del trencament del cap del fèmur,... però quina mala sort que ha tingut el paio!!!.

Des d'aquestes ratlles, Nanu... molt ànims i a recuperar-se el més ben aviat possible. El ciclisme encara no s'ha acabat per tú, i tant a la carretera com a la pista, encara has de dir moltes coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

T'agrada el post?