dimarts, 28 de juliol del 2015

L'UNI GIRONA TANCA LA SEVA PLANTILLA PER LA TEMPORADA 2015-16

L'actual campió de la Lliga Femenina 1, l'Spar Citylift UniGirona ha tancat avui definitivament la plantilla per a la temporada 2015-16, amb la incorporació del "puntal" que li faltava, aquella jugadora que ha de tenir el paper fonamental i encistellador perquè catapulti el quadre gironí, novament, entre els millors de la lliga.

Jordana i Carbó són les peces que segueixen de la temporada anterior. Debutaran en el club: Abramovic, Knezevic, Spanou, Kuktiene, Pikciute, Paris i la darrera incorporació "Chesea Gray". D'aquest llistat de nou jugadores, caldrà afegir les joves Jòdar i Comella per fer el que serà la plantilla oficial del conjunt gironí per la temporada que entra.

On són Bou i Ros?.

Les dues jugadores gironines que han estat en dinàmica amb la primera plantilla, podria ben assegurar que no formaran part de la primera plantilla de l'Uni. Ja tenen destinació, però no seré jo que faci pública la notícia si abans, el club pertinent no ho diu i qualsevol de les dues jugadores. Sí que puc dir que una es queda per Girona i l'altra marxa lluuuuuuuny. (he donat una pista).

No negaré que la confecció de la plantilla, per noms, em sónen a "xinu" i no tinc ni idea de quina és una i quina és l'altra. Però si posats a analitzar nom a nom, lloc a lloc i palmarès a palmarès, arribo a la conclusió que s'ha muntat "un bon grup de jugadores". Ara tocarà veure, com es desenvolupa com a grup, com a bloc. Aquesta ja és una "guerra" que haurà de torejar el tècnic "arropat" per Pere Puig i la Junta Directiva de l'Uni.

En una temporada on els dobles partits setmanals seran la tònica habitual d'una part d'ella, caldrà esperar una bona adaptació i que les condicions físiques siguin les ideals.

Ara cal esperar, fins l'1 de setembre, quan el grup començarà a entrenar. A més d'un mes per iniciar la pre-temporada, la plantilla està tancada. Això permetrà a directius, director tècnic, en definitiva el club, a centrar-se en altres aspectes igual o més importants com pot ser la captació d'abonats, l'augment de recursos aliens... que permeti viure en calma una temporada històrica per l'UniGirona, pel bàsquet femení gironí i per Girona.

Bona feina!!!.