divendres, 7 de novembre del 2008

PER QUÈ NO EXPLICA SI ÉS VERITAT O NO?

Permeteu-me que faci mencior clara i concisa del que vaig veure ahir al vespre, en una repetició del programa TDT de Televisió de Girona. Allà la companya i presentadora Mima Garriga entrevistava telefònicament al regidor d'esports de l'Ajuntament de Girona... que va fer cinc cèntims del perquè s'havia tret una hora mitja del divendres al CESET per donar-li a l'UNIGIRONA.
El seu argument va ser donar dades quàntiques excussant-se sempre amb les 53,5 hores de que ja té d'utilitat el CESET. Va explicar també com el club del barri va denegar la marxa cap a una altra instalació esportiva... i va tornar a defensar a l'UNIGIRONA.
Jo em pregunto,... per què no ha explicat el senyor Jofre si és veritat o no que l'hora i mitja treta al CESET ja estava otorgada el 14 d'agost pel Servei Municipal d'esports al CESET, i que va ser quan l'UNIGIRONA va denegar marxar a Vilaroja o a Pont Major, quan s'ha liat la que s'ha liat?.
Per què no explica si és veritat o no que el CESET ha buscat una solució perquè els dos clubs poguessin tenir la pista (compartint-la, amb un simple moviment dels equips que entrenaven abans i després, per fer espai) i els nouvinguts de l'UNI GIRONA van dir que no.
Per què explica que el CESET vol el pavelló per ell sol quan en el mateix recinte participen: ACTIVITATS ESPORTIVES MUNICIALS (20h), CV AVAP (13,5h). CEIP SANTA EUGENIA (11h), FUNDARIO RAMON NOGUERA (2h), FUNDACIO ASTRES (1h), CENTRE DE DIA SALUT MENTAL (2h), ASSOCIACIÓ EXJUGADORS PARE COLL (1h), VETERANES DEL BÀSQUET (1h), VETERAN DE BàSQUET (1h), CB SANT NARCIS-PARNACILLO (1h), JOCS ESPORTIUS INTERMUNICIPALS (3h), UNIGIRONA (7,5h), CAIXA DE GIRONA (1h), QUATRE RIUS (1,5h) I BOCCIA GIRONA CLUB (3h)?.
Per què no ha explicat si és veritat o no que l'UNIGIRONA es va negar a entrenar a una altra instal·lació municipal de la ciutat, quan el Servei Municipal d'Esport va programar aquella hora i mitja en un altre pavelló?.
Per què no explica si es veritat o no que l'UNIGIRONA va ser una de les entitats que va votar favorablement a l'execució del Pavelló de la Devesa amb el compromís del consistori de donar-lis prioritat en el seu ús?.
Per què no explica si és veritat o no que en el darrer ple del Consistori gironí, tant ell mateix com l'alcaldesa van explicar a l'oposició que ja havien arreglat aquest problema, quan el representant de CiU va preguntar-li sobre l'afer?.
Molts "per què" i pocs aclariments. Com sempre el regidor marxa per les branques... ja és lícid que ho faci, però com està el pati, no aniria malament que aclarís si és veritat o no, moltes coses...

Cap comentari: