dilluns, 3 de novembre del 2008

Ceset: Tots iguals per a l'Ajuntament de Girona?

(ESCRIT PUBLICAT PER ANNA SERRANO EN EL DIARI DIGITAL EL DIMONI DE SANTA EUGÈNIA)

El mes d'agost, l'Ajuntament de Girona va repartir hores de pistes de pavelló als diferents clubs de Girona. Els clubs vam muntar els grups i els horaris en relació amb aquest repartiment. Però quina és la meva sorpresa quan veig que, per art de màgia, al Ceset (Club Esportiu Santa Eugènia de Ter) li han tret una pista.
Una pista que per cert és compartida entre dos grups (24 nens/nenes). Les opcions que ara té el Ceset són: fer fora 24 nens/nenes, o bé canviar els horaris i fer fora els d'escola (50 nens/nenes). Segons sembla l'Ajuntament ha considerat que és més important (això ho han dit de forma extraoficial) un equip (12 nenes), que per cert ja s'entrenava en altres indrets i no està vinculat al barri de Santa Eugènia, que aquests 24 o 50 nens/nenes que sí que estan vinculats al barri i que ja fa dos mesos que s'entrenen en aquest pavelló.
Una altra explicació que ha donat l'Ajuntament, també extraoficial, és que aquestes nenes (entre 12 i 16 anys) s'han d'entrenar en horari de tarda i no es poden entrenar en horari de nit. En això hi estic d'acord, però, segons l'Ajuntament, els nostres nens/nenes (entre 8 i 16 anys), sí que es poden entrenar en horaris de nit?
Per més que ho penso, les úniques diferències que trobo són les següents: les 12 nenes són filles de gent de prestigi de Girona, a més a més d'estar jugant en un club vinculat mitjançant contractes de serveis amb l'Ajuntament, mentre que els 24/50 nens/nenes són fills de treballadors normals.
Si us plau, si hi ha algú que em pugui donar una altra explicació que no sigui que al nostre Ajuntament hi ha interessos creats, que m'ho digui. Perquè jo no sé quina explicació donar a aquests 24 o 50 nens/nenes i pares i mares que han quedat «al carrer» per haver donat la pista a l'altre club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

T'agrada el post?