dimarts, 7 d’octubre del 2008

TRIAL, COPA DEL REI I VOLVO OCEAN RACE

Toca setmana de viatge. Divendres tocava Saragossa. Dilluns vam poder fer programa de l'Ona Esportiva Girona, vam aprofitar per fer "petar la xerrada" amb en Francesc Sánchez al Tot Rodó de TV Girona i avui dimarts ja hem marxat cap a Alacant.
I es que en un principi ja feuia temps que tenia previst aquest viatge. La prestigiosa VOLVO OCEAN RACE surt del port alacantí el proper dijous i estaré allà acreditat, però casualitat de la vida, el sorteig de la Copa del Rei de futbol, va voler que un dia abans, el dimecres, el Girona visités el Rico Pérez a l'Hercules..... per la qual cosa, més rodó impossible.
Aprofito el dimecres per encetar un nou canal comunicatiu del mitjà que actualment represento. ONDA CERO GIRONA amb la seva web www.ondacero.es/girona farà la primera prova de foc amb la retransmissió en directe del partit de Copa. A veure com van les coses, però els debuts sempre són complicats... però jo ja estic content que la gent de fora de Girona, pugui tenir un canal per saber i sentir segon a segon, que fa el Girona FC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

T'agrada el post?