dimecres, 15 d’octubre del 2008

LAMENTABLE CRÒNICA, QUE NO POT HAVER ESTAT REALITZADA PER UN PROFESSIONAL

Només posaré el primer paràgraf, perquè no val la pena seguir en un combat de paraules, per a gent que, sincerament no tenen res més al cap que la revenja, l'enveja i les ganes de sentir-se superiors. Aquest últim, superiors, ho són. Amb un patrocinador de la construcció que no passa pel seu millor moment, DON PISO, van conseguir una plaça de LF-2, gràcies als diners, perquè esportivament, tot i que van presumint de molt.... res de res. I a la base, mentre puguin enganyar a la gent, i agafar jugadores d'un club i d'altres, seguirant fent bon resultats (no s'ha de negar lo inegable), perquè si s'haguessin de fiar del treball del seu director esportiu.... tanca paradeta i posat a escoltar música !!!!.
Al que anava.... aquest paràgraf està tret de la web oficial del UNI GIRONA.... que cadascú pensi el que vulgui.... i visca l'esport (amb valors de companyerisme, respecte, educació...), però em nego a creure que aixó ho ha escrit un professional, sembla més d'un irracional...
"Tot i que al marcador fa temps que els derbis gironins van deixar de ser emocionants a totes les categories, no han perdut aquell ambient especial que sempre es viu al voltant d'aquests enfrontaments. Diumenge es va seguir el guió habitual dels darrers anys, amb victòria clara i més nervis que bàsquet."