diumenge, 7 de setembre del 2008

GEIEG I SALT CAMPIONS DEL MATEU PELL

Más de lo mismo. El que es va poder veure el divendres a les semifinals del Mateu Pell, torneig que obre la temporada basquetbolística gironins, s'hauria d'anomenar ADULTERI !!!. Però clar, ningú ho dirà.
El divendres, l'Uni Girona es va presentar a jugar amb júnior, en una nova mostra de la seva prepotència. Malgrat tot, l'ens federatiu seguirà fent-li la rosca i ajudant al club de màxima categoria del bàsquet femení gironí, quan els Pere Puig i companyia només fan que procurar pels seus interesos, sense tenir miraments pels que han apostat tper ells, quan han tingut dificultats.
A l'aspecte púrament esportiu, a la categoria femenina, el Llagostera (nou equip de primera catalana) va derrotar a les júniors de l'Uni, mentres que el GEiEG derrotava contundentment al Banyoles. La final, que es va jugar diumenge, també va ser per un GEiEG que va deixar clar, que aspira a fer quelcom més que un bon paper, a Copa Catalunya.
Pel que fa a la categoria masculina, doble sorpresa en semifinals. La primera, on el Blanes va caure derrotat per un lluitador Sant Narcís, va ser la més majúscula. A la segona semi, el Salt va derrotar a l'ADEPAF, amb una línia de lloc que fa que els homes d'Oscar Gimenez tinguin moltés butlletes per poder aspirar a estar entre els millors de Copa. A la final del diumenge, els saltencs van mostrar-se molt més encertats desde el llançament exterior i amb un ritme de lloc molt més elevat que el Sant Narcís van proclamarse campions.
Després dels lliuraments de premis, dinar de germanor amb representants de tots els equips representants, excepte dos. Un, el Banyoles que va excusar la seva presència; l'altre, l'Uni Girona, que encara l'esperen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

T'agrada el post?