dimecres, 17 de setembre del 2008

200.000 EUROS PEL TOUR I XIULADA A FONTAJAU. PODER, ALGUNA COSA ESTÀ FENT MALAMENT, NO?

Sincerament el que he viscut aquest vespre, juntament amb 1499 persones més a Fontajau, és per llogar-hi cadires.... M'explico.
Oficialment s'ha dit aquest matí que l'Ajuntament de Girona donarà 200.000 euros a ASO perquè Girona sigui seu d'una etapa del Tour del 2009. Fins aquí..... sense comentaris.
Al vespre, dos quarts de nou inici del partit de presentació del CB Sant Josep de Girona davant el Bruesa de Pablo Laso, amb la presència de l'alcaldessa, el regidor d'esports, diversos regidors més, el conseller de política territorial.... etc, etc. Al descans ha tocat el torn dels parlaments per lliuraments de plaques a Marc Gasol, que presidia la llotja. Primer ha parlat en Joan Pluma, com a representant de la Diputació. Ha rebut xiulades, però no prou considerables, com quan a continuació ha parlat la sra. Anna Pagans. Ha estat espectacular. Tot del que deia no s'ha sentit res, del xibarri que hi havia. Mai havia vist una xiulada així, ni a les èpoques del Camp Nou amb en Joan Gaspart o en Josep Luís Nuñez. Jo em pregunto. Servirà per alguna cosa?. Farà reflexionar a la senyora alcaldessa, l'opinió de 1.500 ciutadans?.
Tinc clar que amb en Quim Nadal, d'alcalde, aixó no pasava. Aquest vespre, en Quim (perquè ha volgut estar al peu del canó) ha aguantat la "tempesta" al costat de l'alcaldessa i ha pogut viure en directe la gran decepció que viuen molt gironins, cap a la màxima figura del consistori de la ciutat. Que en pensarà ell, de tot aixó?. Aviat vindran les eleccions.... i l'alcaldessa encara no te decidit si es presentarà. No m'estranya, amb la que li pot caure a sobre !!!.
Per cert, a dia d'avui, a l'estadi de Montilivi, encara no estan col·locades les cadires que restaven del fons nord. Encara falten per adequar les sortides de l'estadi, els accesos a l'estadi són de tanques grogues... (més promeses imcomplertes).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

T'agrada el post?