dimecres, 13 d’agost del 2008

QUAN EL CRACK ES DIU JOSEP ANTONI HERMIDA

En plena acció dels Jocs Olímpics de Beijing, avui he pogut parlar amb un, d'aquells esportistes que la majoria de gent en té admiració. Sí, un crack.... el pistoler de Puigcerdà,... en Josep Antoni Hermida.

En "Pepitu" que encara es troba a Puigcerdà, entrenant i completament relaxat pel viatge de demà que el portarà via Madrid, i París, cap a el centre del Món , en aquests moment, Pekín.

El crack es mostra molt caut, jo diria que més de costum,... però sentir-lo parlar es nota que te ganes de marxa... i que la vol liar. En Josep Antoni és d'aquells que les mata en silenci. I aquesta temporada és l'ideal per a ell. Sense haver aconseguit uns bvons resultats durant la primera meitat de la mateixa, ara arriba el moment de la veritat, i ell està preparat.

El millor "biker" que ha donat mai Girona, Catalunya, Espanya... està en el moment més dolç de la seva carrera. A Pekín, sumarà els seus tercers JJOO... i ho vol celebrar amb una victòria èpica. Ell sap que no serà fàcil, perquè com ell, el tot poderòs Absalon, i els helvètics Vogel i Sausser, volen el desitjat metall del poder: l'or.

Espero amb ganes el matí del dia 23, més concretament a les 9. No podré evitar estar nerviós... ell s'hi juga molt, i quan els que t'aprecies s'ho juguen tot, és inevitable que jo també m'ho jugui.

Sort pistoler,.... pedalarà molts aficionats amb tú, per aconseguir plegats, una fita històrica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

T'agrada el post?