dijous, 7 d’agost del 2008

FRANCESC FERRONI NOU PRESIDENT DEL CB SANT JOSEP

Com si fos una carrera de 100 metres llisos, els nous rectors del CB Sant Josep ja tenen Junta Directiva, que és un dels requisits per iniciar tots els tràmits burocràtics. Amb la plaça de LEB BRONZE a la butxaca, fa dies que intenten confeccionar la millor plantilla possible per "il·lusionar" Fontajau. Un pavelló que ha quedat orfe de bàsquet d'èlit, i que en Francesc Ferroni, en Xicu Coll, la Helena Carreras, en Pere Sagué i en Jordi Paulí intentaran que tingui un bon aspecte de cara als partits del que serà un "equip gironí".

Tenen la idea de confeccionar una plantilla el més gironina possible, i amb garanties de poder fer un bon paper. Podeu escoltar l'entrevista a l'apartat de L'ONA ESPORTIVA GIRONA, en el dia 07-08-08.

La travessia pel desert.... ha de durar un any, la temporada vinent no se sap on estaran. Poder compren una LEB OR?!... aixó no ho sap ningú. El que sí que tinc clar, que si es vol tornar a pujar a l'ACB, a dia d'avui el canon d'entrada (que cal recordar que és a fons perdut) puja 8 milions d'euros més IVA.

Apa, alcaldessa... no en volies avalar 3 milions i d'aquí un temps, quan tu no siguis alcaldessa, se n'haurà de pagar 8.

Per llogar-hi cadires !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

T'agrada el post?