divendres, 8 d’agost del 2008

EL GIRONA FC GUANYA AL BANYOLES 0-2 EN EL TORNEIG DE L'ESTANY

Primer partit del Girona FC contra un rival de categoria nacional, com és el Banyoles, enmarcat dintre del Torneig de l'Estany. Els del Pla de L'Estany que van organitzar un homenatge amb passadís inclòs, van plantar cara als homes de Raul Agné, però la millor qualitat i el saber estar dels jugadors blanc i vermells, va ser clau perquè se'n portessin la victoria. EL davanter Jito va ser l'home determinant del partit, en el minut 11 ja havia marcat el primer. A la segona part de falta directe en el minut 52, el mateix Jito, feia el que seria el definitiu 0-2. El Banyoles va tenir les seves oportunitat inclós un penalt, que no van aprofitar. El marcador no es mouria assenyalant, al final el 0-2.