dissabte, 23 de gener del 2016

E-commerce, B2B, B2B2C, P2P

No em puc creure que ens moments en els que estem, encara hi hagi gent que sigui reticent a comprar per internet. Desconeixença, desconfiança, poden ser diversos els motius que no es faci servir. Però no em direu que cada vegada és més "normal" les compres a internet. No?.Podríem dir que és un hàbit de les generacions del 80, i conegudes també com les del "Naranjito". Però també cal tenir clar, que siguis del Naranjito 82, de la Misha 80, la xarxa ha agafat una força que ja és impossible aturar-la. I estàs amb ella, o et quedes enrere. O utilitzes les app, l'e-commerce o no tens immediatesa. Llavors que has de fer?.

  
Cal tenir clar que depèn de quines generacions, l'internet, les xarxes socials, l'e-mail marqueting i fins i tot diria que el propi màrqueting, els i sona a "chino". Però a altres generacions, ho podríem filtrar a partir de la generació anomenada anteriorment, la després dels 80, o estàs connectat a la xarxa o ....... perds pistonada. Fins aquí, estareu d'acord amb mi que no es descobreix la "sopa d'all" no?. Però com es fa per estar al dia de les darreres novetats que s'engeguen, estan sortint al ciberespai i que ens permetran treballar més fàcil i millor?.

Aquesta és la gran pregunta que no tothom sap respondre, o millor dit que no tothom està disposat/da a respondre amb franquesa.

El que sí que està clar és que és important tenir clar el que fas, com ho fas, i quan ho fas. Cal, com diu @yoriento cal reinventar-se: escollir el camí, descobrir, experimentar, especialitzar-se, dedicar-hi temps, fer networking. Tot això és possible?. Tenim temps per fer-ho?.

El Món avança molt ràpidament. Si pretenem utilitzar les metòdiques que feien servir els nostres pares, estarem acabats. Estem en època de canvis, on ahir la compra del súper l'havies de fer amb la llista a la mà i el carro per passar per caixa i ara des del mòbil pots escollir els productes, pagar i el servei de transport de t'ho porta a casa. Quin canvi, no?.

De moment, encara els haurem de col·locar nosaltres a les lleixes de casa. I dic de moment perquè en un temps no gaire llunyà, segur que ni això.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

T'agrada el post?