dilluns, 17 de novembre del 2008

L´Euromat se sobreposa a un 0-2 advers i aconsegueix sumar un punt a Màlaga

Valuós empat el que va aconseguir l'Euromat-Estartit al camp del Màlaga, equip que, si bé també està a la zona baixa de la taula classificatòria, s'està fent fort a casa, on practica un futbol directe, difícil pels seus rivals, com ja va demostrar l'anterior jornada en què el líder, el Llevant, només va poder guanyar amb un solitari gol.

El partit va estar bastant igualat, en el qual hi hagué una primera fase de domini del conjunt d'Eugeni Bou, fins que, en el minut 13 de partit, una falta que van picar les malaguenyes, va ser pentinada per la central Noelia amb tanta mala fortuna que va entrar dins la porteria d'Alba.

Això va condicionar la primera part, que van canviar a un futbol més directe i agressiu. Les baixempordaneses, però, continuaren amb el control de la pilota i intentant trenar jugades sense massa fortuna.A la represa, als cinc minuts, fruit d'una sèrie de rebots desafortunats, Auxi va aconseguir el segon gol per les locals.

Aquí va haver-hi una inflexió en el partit i en l'actitud de les jugadores de l'Euromat, que van tirar d'orgull i, primer Maribel i, després, Noelia, traient-se l'espina del gol en pròpia porta, van aconseguir l'empat a dos definitiu.Eugeni Bou va considerar que "cal remarcar l'esforç de l'equip per fer el 2-2 final", alhora que remarcava "la bona actitud de les jugadores".